Blog

Zo overtuig je de partners bij jouw kantoor om Visionplanner omarmen

14-mrt-2019 15:05:11 / door Visionplanner geplaatst in Algemeen, Software

0 Comments

Een van de dingen die wij vaak merken en zien, is dat er grote verschillen kunnen zijn tussen partners binnen één en hetzelfde accountantskantoor. De één richt zich sterk op de vaktechniek, hecht veel waarde aan uitgebreide (branche-specifieke) werkprogramma’s en houdt zich liever bezig met de cijfers van de klant, dan met de klant zelf. Terwijl de andere partner misschien juist bezig is met het zo veel mogelijk standaardiseren van interne processen, graag diensten wil uitbreiden met nieuwe adviesmogelijkheden en zich juist graag bezighoudt met de klant zelf.

Lees verder

Waarom sommige accountants moeilijk advies en meerwerk verkopen

11-mrt-2019 10:22:17 / door Adriaan Heijboer geplaatst in Voor klanten

0 Comments

 

“Een akkoord op een financieringsaanvraag regelen lukt mij wel. Maar extra dienstverlening verkopen aan een klant? Liever niet…” Een geluid dat ik vaak hoor. Veel accountants vinden het moeilijk om aanvullende diensten te verkopen aan hun klanten. Ik denk dat er een aantal redenen zijn waarom dit voor hun, en misschien ook voor jou, moeilijk kan zijn. In dit blog leg ik deze redenen uit en geeft ik tips voor het zetten van die stap naar het verkopen van dienstverlening.

Lees verder

Robotic Accounting en de toekomst van de accountant

6-mrt-2019 15:45:45 / door Hans Wijnveen

0 Comments

Al jaren gaan er geruchten rond over de werkzaamheden van de accountant. Met de opkomst van Robotic Accounting zijn de werkzaamheden van de accountant straks overbodig. De accountant, die lijdzaam toekijkt, staat over vijf jaar op de straat. Tenzij hij zich ontwikkelt tot adviseur. Als de trouwe huisvriend van iedere ondernemer kan hij zijn klanten bijstaan met raad en daad. Of toch niet?

Lees verder

Checklist: Starten met Visionplanner

6-mrt-2019 13:59:40 / door Martin de Vries geplaatst in Voor klanten

0 Comments

Overweeg je te starten met Visionplanner? Dan hebben wij een handige checklist gemaakt voor een optimale implementatie! 

Voordat je van start gaat met Visionplanner moet je een aantal zaken uitgedacht hebben. Dit is belangrijk om de inrichting van Visionplanner efficiënt te laten verlopen. Kun je elk onderwerp afvinken? Dan is Visionplanner in slechts een halve dag ingericht!

Lees verder

Niet alleen rapportages, maar ook financieel advies

5-mrt-2019 13:24:45 / door Adriaan Heijboer geplaatst in Voor klanten

0 Comments

Door: Natasha Smit, freelance journalist en klant van boekhoudkantoor Bookd. Mede mogelijk gemaakt door Visionplanner.

Lees verder

Waarom analys.io voor Visionplanner heeft gekozen

5-mrt-2019 10:44:20 / door Joris Joppe geplaatst in Algemeen, Voor klanten, Software

0 Comments

Het zal je niet ontgaan zijn maar een week of drie geleden is bekend geworden dat het analys.io team is samengegaan met Visionplanner. Sinds die tijd heb ik veel relaties persoonlijk gesproken om deze (voor sommigen verrassende) stap toe te lichten. Omdat we echter niet iedereen persoonlijk kunnen spreken, onderstaand nog maar eens de belangrijkste overwegingen.

Lees verder

De positieve impact van Visionplanner op je klantrelaties

28-feb-2019 10:17:21 / door Martin de Vries geplaatst in Algemeen

0 Comments

In 2018 bleef bij 40% van de accountants de omzet bij bestaande klanten gelijk, zo bleek uit onderzoek dat wij deden. Een gemiste kans! Ondanks de economische hoogconjunctuur heeft dit grote deel van de markt niet de kans gegrepen om hun diensten uit te breiden. En dat terwijl de meeste ondernemers in deze tijd druk in de weer zijn met hun expansiedrift.

Lees verder

Visionplanner vs Infine. Wat past het beste bij jou?

27-feb-2019 13:54:48 / door Martin de Vries geplaatst in Algemeen, Software

0 Comments

In ons vorig blog hebben wij de belangrijkste verschillen tussen Visionplanner en Infine Software benoemd en aangegeven wat dit betekent voor de manier waarop je werkt.

Aanvullend hierop hebben wij een scan ontwikkelt waarmee je aan de hand van een vijftiental vragen ziet welke oplossing het beste bij je kantoor past.

Lees verder

Visionplanner Fiscaal: werken op jouw manier

26-feb-2019 12:14:15 / door Karst Janssen geplaatst in Algemeen, Software

0 Comments

In september ben ik de uitdaging aangegaan om de beste fiscale software ooit te maken. Dat betekent dat ik een module ontwikkel waarmee aangifte inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting gedaan kan worden. Gaat dat me lukken? Natuurlijk! Waarom? Omdat Visionplanner goede contacten heeft met experts uit de praktijk: onze klanten! In dit blog vertel ik je hoe wij dit aanpakken met behulp van co-creatie sessies.

 

Lees verder

De verschillen tussen Visionplanner & Infine

21-feb-2019 14:08:15 / door Arjan van Beek geplaatst in Algemeen, Software

0 Comments

Wat is nou eigenlijk het verschil?

Regelmatig krijgen wij de vraag wat precies de verschillen zijn tussen Infine en Visionplanner Cloud. Zonder een zeer gedetailleerde analyse uit te voeren op de functionaliteiten leggen we objectief uit wat in hoofdlijnen de belangrijkste verschillen zijn en wat dit betekent voor uw manier van werken.

Lees verder

Ontvang automatisch updates

Boek een demo

Benieuwd wat Visionplanner voor jouw kantoor kan betekenen?
Boek hier direct jouw persoonlijke demo
BOEK EEN DEMO